top of page
Siropuri

Siropurile din zahar invertit folosite la prepararea sucurilor, insiroparea prajiturilor sau ca adaus in cafea, ceai sau alte derivate, ajuta la eliminarea neajunsurilor produse de consumului de zahar. Este cunoscut faptul ca invertirea zaharului se face cu un consum important de calciu din oase, unghii, dinti, par. Prin consumarea zaharului deja invertit organismul il absorbe usor si nu mai este supus acestei solicitari daunatoare. Zaharul invertit este un produs care poate inlocui cu succes mierea find denumit si ''mierea alba''.

Desi realizat cu costuri mai mari decat invertirea la rece, am preferat procesul de invertire la cald, care face ca fructoza si glucoza din cristalul de zahar sa se imparta in mod egal, astfel ca zaharul invertit devine de doua ori mai dulce.

Am adaugat arome identic naturale realizand peste 30 de variante de arome si culori.

Pentru pastrarea in timp indelungat si fara posibilitati de pastrare la rece producem siropuri cu un minim adaus de conservat. Pentru pastrarea la rece producem siropuri fara conservant ce pot rezista pana la 6 luni datorita consistentei puternice (concentratie de 64 – 80 % functie de utilizarea produsului).

Pentru comenzile plasate intre 1 si 3 zile inainte la livrare putem produce siropurile in acest timp ( in limita capacitatii zilnice disponibile)

 

  LIVRARE PRIN POSTA SAU CURIERAT

 

Putem produce siropuri incolore cu o gama diversificata de arome din fructe, la comanda in limita aromelor disponibile pentru procesare. Pentru informatii va stam la dispozitie.

Comenzi si programari la telefon:

0761 580 086, 0771 330 047

 

Producator si distribuitor:

S.C LEONDREAMS 2013 S.R.L.

Telefon: 0761 580 086, 0771 330 047

E-mail: ionpetrescu797@gmail.com

Puteti vedea catalogul si pe: 

www.magazinul-de-arome.adtob.ro 

All Videos

All Videos

Watch Now

Desi suntem producatori, recomandam comandarea produselor cu 1-3 zile inainte de livrare.

Datorita gamei variate de produse si a cererii, posibil ca unele produse sa nu le avem pe stoc, urmand a fi procesate in acest interval de timp in ordinea comenzilor primite.

bottom of page